Skip to main content

Laan van Wateringse Veld 222
2548 CG Den Haag
070 - 75 62 800
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

prezo care keurmerkhouderslogo

Logo NOV-keurmerk

WZH Hoge Veld

 • 'Ik voel me hier thuis.'

  'Ik voel me hier thuis.'

 • 'Er is hier altijd iets te doen!'

  'Er is hier altijd iets te doen!'

 • 'Ik voel me hier thuis.'
 • 'Er is hier altijd iets te doen!'

Op zoek naar een kleinschalige woongroep waar u zich helemaal thuis voelt? WZH Hoge Veld is gespecialiseerd in zorg bij dementie en heeft verschillende woongroepen. Wij hebben 1-persoonskamers maar ook 4 ruimere kamers waar u met 2 personen kunt wonen. Vraagt u naar de mogelijkheden hiervoor.

Verpleeghuis dementie

Bent u op zoek naar een verpleeghuis waar de sfeer u aanspreekt en waar u uw dierbare met een goed gevoel kunt laten wonen en waar uw dierbare zich ook daadwerkelijk thuis zal gaan voelen? Bij WZH Hoge Veld zijn we gespecialiseerd in het bieden van zorg aan mensen met dementie, en streven we ernaar om een warme en persoonlijke omgeving te creëren. We nemen graag de tijd om u te leren kennen door in gesprek te gaan met u en uw mantelzorgers om uw persoonlijke wensen en leef ritme te begrijpen. Wat brengt u vreugde in het leven? Welke hobby's koestert u? Ons doel is om u zoveel mogelijk de regie te laten behouden over uw leven, zelfs te midden van veranderingen.

PG afdeling

Hoge Veld is een huis voor mensen met dementie. Dit betekent dat uw dierbare op een gesloten afdeling komt te wonen waarbij de liften om de afdeling op en af te gaan beveiligd zijn met een code. Natuurlijk gaan wij af en toe met uw dierbare naar beneden naar het restaurant voor een activiteit, maar wij organiseren ook veel spel- en beweegactiviteiten op de afdeling zelf.

Tweepersoonskamers verpleeghuis

Naast eenpersoonskamers beschikken wij ook over vier ruime kamers voor twee personen, de zogeheten tweepersoonskamers. Deze kamers zijn ongeveer 40 vierkante meter inclusief eigen sanitair. Het biedt echtparen of mensen die altijd samen hebben gewoond zoals broers, zussen of vrienden de mogelijkheid om samen te kunnen blijven wonen. Belangrijk is dat beiden een indicatie hebben. Bespreek de mogelijkheden en bekijk de tweepersoonskamers tijdens een rondleiding met de klantbemiddelaar.

Bij ons vindt u:

 • Zorg bij dementie
 • Ontmoetingscentrum
 • Garantwoningen

Music & Memory Certified

Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld

Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld

Dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet!