Skip to main content

Update: Nieuwbouwplan op de locatie van voormalige zusterflat naast WZH Prinsenhof

23 juli 2024

Op dinsdag 9 januari 2024 vond een eerste informatiemoment plaats betreffende het nieuwbouwplan op de locatie van voormalig zusterflat naast WZH Prinsenhof.

Tijdens dit informatiemoment kregen aanwezigen de mogelijkheid om de gedetailleerde plannen in te zien, sfeerimpressies van het toekomstige gebouw te bekijken en vragen te stellen over de bouw en mogelijke impact op de directe omgeving. WZH heeft voor deze bouw een omgevingsvergunning aangevraagd.

De afgelopen periode is gezamenlijk gekeken naar de ontwikkelingen in de ouderzorg en onze opgave daarin. Het is duidelijk geworden dat in een korte periode er veel beweging is in de politiek en de visie op (ouderen) zorg. Dit heeft grote invloed op de vastgoedopgave van WZH voor de aankomende jaren en de prioritering daarin. Het heeft het bestuur van WZH doen besluiten tot het intrekken van de omgevingsvergunning voor dit nieuwbouwplan naast WZH Prinsenhof.

De aankomende periode willen wij gebruiken om op basis van deze nieuwe inzichten een lange termijn vastgoedplan op te stellen. Dit heeft tijd maar zeker ook zorgvuldigheid nodig. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Deel dit artikel