Skip to main content

Orthopedische revalidatie

Na een operatie aan knie, heup of schouder kunt u problemen hebben bij het bewegen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Alledaagse handelingen zijn misschien niet meer vanzelfsprekend. Dat kunnen ze wel weer worden met de Orthopedische Geriatrische Revalidatiezorg van WZH Revalidatie.

Na uw ziekenhuisopname kunt u revalideren bij WZH Revalidatie. Wij helpen u zo goed mogelijk herstellen en zoeken naar praktische oplossingen in het omgaan met uw nieuwe situatie.

Revalidatieprogramma

WZH Revalidatie biedt verschillende revalidatieprogramma’s gericht op het herstel na een orthopedische ingreep:

  • Intensief: binnen 7 weken
    Voor dit traject gelden enkele voorwaarden die bij opname met u besproken worden. Het traject bevat zeven dagen per week training en oefenmomenten (met en zonder begeleiding).
     
  • Regulier: 8 tot 10 weken
    Ook in dit traject wordt veel van u gevraagd. Uw persoonlijke programma wordt afgestemd op de doelen die u voor ogen heeft.

Als er een medische reden is waardoor het intensieve traject niet binnen zeven weken of het reguliere traject niet binnen tien weken kan worden afgerond, is een verlenging mogelijk.

Samen met u hebben we één doel: een zo voorspoedig mogelijk herstel na de operatie. Regelmatig bespreekt het multidisciplinaire behandelteam met u de revalidatie en doen we een meting om te kijken hoe uw vooruitgang is. Zo ziet u dat revalideren werkt!

Contact en informatie

Wij komen graag bij u langs in het ziekenhuis om de mogelijkheden van Geriatrische Revalidatiezorg bij WZH Revalidatie te bespreken. U kunt zelf contact met ons opnemen of uw contactpersoon in het ziekenhuis vragen een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over WZH Revalidatie of een afspraak maken? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.