Skip to main content

Garantwoningen huren

Wilt u zelfstandig wonen en gebruik maken van servicediensten en zorgvoorzieningen dichtbij uw woning? Dan is een garantwoning van WZH iets voor u. Woonzorgcentrum Haaglanden heeft op verschillende locaties in Den Haag en Leidschendam-Voorburg garantwoningen in de verhuur.

Wonen in een garantwoning biedt u de volgende voordelen.

Service en gemak

In de garantwoning woont u zelfstandig en veilig met onze thuiszorg en servicediensten. U huurt het appartement en betaalt apart voor uw woonlasten en levensonderhoud. In de woningen zijn voorzieningen getroffen waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt blijven wonen.

Zorg aan huis

Het thuiszorgteam van WZH levert op uw verzoek thuiszorg. Professionals, zoals de wijkverpleegkundige en behandelaren staan voor u klaar. Samen kijken we naar wat u zelf kunt, waar uw familie en mantelzorgers u mee helpen en waar ons thuiszorgteam u bij kan ondersteunen. Vooralsnog is er geen WZH Thuiszorg voor de garantwoningen Stokroos, Zomerzorg, Maetstate en ’t Hout.

Garantwoningen vindt u bij: 

Personenalarmering

Woont u in een garantwoning van WZH? Dan kunt u WZH Personenalarmering afsluiten. Meer informatie hierover vindt u op WZH Personenalarmering.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de huurwoningen van WZH? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 75 61 600 of vul het Inschrijfformulier garantwoningen in. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een garantwoning vragen wij u altijd een inkomstenverklaring (voorheen een IB60 formulier) te overleggen.