Skip to main content

WZH Carel van den Oever

Wonen in WZH Carel van den Oever

De woningen van WZH Carel van den Oever liggen in het stadsdeel Escamp, een rustige woonwijk met veel groen. Winkelcentrum Ambachtsgaarde is een kwartiertje lopen van uw woning en is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de bus en tram kunt u alle kanten uit, ook naar het centrum van Den Haag, Wateringen of het strand van Kijkduin.

In WZH Carel van den Oever wonen mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. U kunt hier terecht met de zorgzwaartepakketten (ZZP) 5, 6, 7, 8 en 10. Iedere bewoner beschikt over een eenkamerappartement, voorzien van een kitchenette en een sanitaire ruimte (douche en toilet).

Het is bij WZH Carel van den Oever comfortabel wonen met inpandige voorzieningen waar u desgewenst gebruik van kunt maken zoals een kapsalon, pedicure, levensmiddelenwinkel, restaurant, huisarts en fysiotherapie. En er is een ruim aanbod op het gebied van ontspanning en zingeving.

Ons aanbod

WZH Carel van den Oever biedt door een uitgekiende combinatie van wonen, zorg en welzijn de beschermde woonomgeving en de professionele zorg die u zoekt. Een voordeel van het geïntegreerde aanbod van wonen, zorg en welzijn is dat vroegtijdig wordt opgemerkt of bewoners geestelijk of lichamelijk achteruitgaan. Er kan flexibel worden ingespeeld op de veranderende situatie.

Wonen

U kunt in WZH Carel van den Oever op verschillende manieren wonen:

  • Kleinschalig wonen in groepsvorm: geschikt voor mensen met dementie of ernstige geheugenproblemen.
  • Wonen met somatische zorg: bestemd voor mensen met lichamelijke aandoeningen.

Aanmelden

U kunt in WZH Carel van den Oever wonen als u beschikt over een CIZ-indicatie met verblijf. Een deel van de kosten moet u zelf betalen. Wilt u graag in WZH Carel van den Oever wonen, wilt u meer informatie of wilt u een rondleiding? Maak dan een afspraak via onze Klantbemiddeling Centraal.