Skip to main content

FIT & FUN: Dagbesteding bij WZH

Lekker actief blijven gecombineerd met leuke activiteiten om anderen te ontmoeten? Kom kennismaken met het FIT & FUN-dagbestedingsprogramma van WZH voor ouderen met en zonder indicatie.

Naast een flinke dosis plezier besteden we binnen het FIT & FUN-programma veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door lekker te bewegen, het geheugen te trainen en met elkaar te koken. Stap hiervoor gerust eens binnen bij één van onze Dagactiviteiten - of Ontmoetingscentra:

Dagbesteding in Den Haag:
Dagbesteding in Leidschendam - Voorburg:
Dagbesteding in Zoetermeer:

Dagactiviteitencentrum

Samen met u kijken we op basis van uw wensen en ondersteuningsvraag welke activiteiten u wilt en kunt doen. Voor begeleiding of behandeling in onze Dagactiviteitencentra heeft u een beschikking of indicatie nodig. We helpen u graag bij het aanvragen hiervan. Afhankelijk van het inkomen betaalt u een eigen bijdrage, vastgesteld door het Centraal Administratie Kantoor Bijzondere Zorgkosten (CAK-BZ).

Actief ontmoeten

Heeft u geen indicatie, maar bent u wel op zoek naar ondersteuning gericht op alledaagse zaken, uw sociale contacten of bijvoorbeeld een gestructureerde dagindeling? Kom dan naar één van onze Ontmoetingscentra en doe mee met activiteiten op gebied van bewegen, geheugentraining en welzijn.

Bent u mantelzorger? Speciaal voor u organiseren we gespreksgroepen, informatiebijeenkomsten en workshops.

Advies op maat

Gezondheid is een groot goed. Bent u 65+'er en heeft u vragen over uw gezondheid of behoefte aan persoonlijk advies van een verpleegkundige? We werken nauw samen met ouderenadviseurs, coördinerend wijkverpleegkundigen en het team behandelaren van WZH.

Er is regelmatig een (wijk) verpleegkundige aanwezig in de Dagactiviteiten - en Ontmoetingscentra voor advies (Fit-consult). Voor meer informatie kunt contact opnemen via het Servicepunt van het woonzorgcentrum.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie of een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.