Skip to main content

WZH Zakboekje Rapporteren

WZH heeft het Zakboekje Rapporteren ontwikkeld om rapporteren binnen het cliëntportaal volgens de unieke SOAP-methode makkelijker te maken voor medewerkers in de zorg.

Het WZH Zakboekje Rapporteren wordt iedere dag door medewerkers van WZH gebruikt. Het zakboekje bevat afspraken, richtlijnen, tips en inspiratie voor het schrijven van een goede rapportage. Goed rapporteren is belangrijk.

Door het gebruik in het cliëntportaal is het voor mantelzorgers, bewoners en cliënten mogelijk om mee te lezen in de rapportage van de dagelijkse zorg. Vaktermen zijn voor zorgmedewerkers begrijpelijk, maar voor bewoners en hun naasten niet. Het Zakboekje Rapporteren geeft handvatten om volledig en helder te rapporteren volgens de unieke SOAP-methode.

’Ik vind het boekje zo fijn omdat het mij ondersteunt in het nauwkeurig schrijven van mijn rapportages!’’ Aldus Peter, Leerling Verpleegkundige bij WZH Sammersbrug.

Het succes van het WZH Zakboekje Rapporteren is niet alleen binnen de deuren van WZH gebleven. Ook andere organisaties in Nederland gebruiken het WZH Zakboekje Rapporteren. WZH deelt de kennis in dit boekje met collega-organisaties.

Het WZH Zakboekje Rapporteren en de werkbeschrijving zijn hieronder te downloaden. De inhoud van het WZH Zakboekje Rapporteren is door iedereen te gebruiken. WZH stelt het op prijs om als eigenaar van het boekje te worden vermeld bij het gebruik hiervan binnen uw organisatie. Voor meer informatie over het gebruik van het zakboekje kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

zakboekje rapporteren

Klik op de afbeelding om het WZH Zakboekje Rapporteren te downloaden.