Skip to main content

Werken aan herstel na kanker

Zelf de trap weer op kunnen, omdat u zo graag in uw eigen bed wilt slapen. Stevig op uw benen staan en uw privacy terug hebben, omdat u geen hulp meer nodig heeft bij het douchen. In de herstelperiode na kanker zijn alledaagse dingen niet meer zo vanzelfsprekend. Dat kunnen ze wel weer worden. De Geriatrische Revalidatiezorg van WZH Revalidatie biedt uitkomst.

Kanker is een veel voorkomende ziekte, die tijdens en na de behandeling diverse klachten kan veroorzaken. Klachten als vermoeidheid, verminderde conditie, angst en depressie kunnen uw leven ingrijpend beïnvloeden. WZH Revalidatie leert u omgaan met de zichtbare en onzichtbare gevolgen van kanker.

Na uw ziekenhuisopname kunt u revalideren bij WZH Revalidatie. Wij helpen u zo goed mogelijk herstellen en zoeken naar praktische oplossingen in het omgaan met uw nieuwe situatie.

Revalidatieprogramma: werken aan herstel na kanker

WZH Revalidatie biedt verschillende revalidatieprogramma’s gericht op herstel na kanker:

  • Intensief: binnen 7 weken
    Voor dit traject gelden enkele voorwaarden die bij opname met u besproken worden. Het traject bevat zeven dagen per week training en oefenmomenten (met en zonder begeleiding).
     
  • Regulier: 8 tot 10 weken
    Ook in dit traject wordt veel van u gevraagd. Uw persoonlijke programma wordt afgestemd op de doelen die u voor ogen heeft.

Als er een medische reden is waardoor het intensieve traject niet binnen zeven weken of het reguliere traject niet binnen tien weken kan worden afgerond, is een verlenging mogelijk.

Samen met u hebben we één doel: een voor u zo prettig mogelijk leven na deze ingrijpende gebeurtenis. Regelmatig bespreekt het multidisciplinaire behandelteam met u de revalidatie en doen we een meting om te kijken hoe uw vooruitgang is. Zo ziet u dat revalideren werkt!

Contact en informatie

Wij komen graag bij u langs in het ziekenhuis om de mogelijkheden van Geriatrische Revalidatiezorg bij WZH Revalidatie te bespreken. U kunt zelf contact met ons opnemen of uw contactpersoon in het ziekenhuis vragen een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over WZH Revalidatie of een afspraak maken? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.