Skip to main content

Schrijnwerkersgaarde 3
2542 TP Den Haag
070 - 76 71 100
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

prezo care keurmerkhouderslogo

WZH Carel van den Oever

  • 'Zo blij met mijn zonnige balkon'

    'Zo blij met mijn zonnige balkon'

  • 'Zo blij met mijn zonnige balkon'

WZH Carel van den Oever biedt een veilige en beschermde woonomgeving waar wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op verschillende manieren wonen, zoals: kleinschalig wonen in groepsverband met dementie, wonen met somatische zorg of zelfstandig wonen in één van de garantwoningen.

De woningen

De woningen van WZH Carel van den Oever liggen in het stadsdeel Escamp, een rustige woonwijk met veel groen. Winkelcentrum Ambachtsgaarde is een kwartiertje lopen van uw woning. U kunt het winkelcentrum ook met het openbaar bereiken. Met de bus en tram kunt u alle kanten uit, ook naar het centrum van Den Haag, Wateringen of het strand van Kijkduin.

Dagactiviteiten

Bij WZH Carel van de Oever worden diverse dagactiviteiten georganiseerd. De Louis Armstrongzaal in WZH Carel van den Oever is multifunctioneel. De zaal dient als restaurant, café, theater en er vinden regelmatig recreatieve activiteiten plaats, zoals biljarten, kaarten en koersbal. Ook biedt WZH Carel van den Oever een compleet programma voor mensen met beginnende geheugenproblemen.

Tevreden cliënten

Jaarlijks vraagt WZH haar bewoners of hun vertegenwoordigers naar hun ervaringen met de zorg van WZH Carel van den Oever. WZH wil weten wat zij belangrijk vinden, wat ze missen, welke zaken voor verbetering vatbaar zijn.

Bij ons vindt u:

  • Zorg bij dementie
  • Somatische zorg
  • Dagactiviteiten dementie
  • Dagactiviteiten somatiek
  • Garantwoningen