Skip to main content

WZH Schoorwijck

Zorgeloos Wonen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning waar u zelfstandig, met goede service, zorg en veiligheid van een woonzorgcentrum kunt wonen?

U kunt in WZH Schoorwijck een appartement huren, waarbij u een beroep doet op zorg en gebruik maakt van voorzieningen van het woonzorgcentrum.

Gemak en comfort

In WZH Schoorwijck vindt u een comfortabel thuis. Met altijd mensen dichtbij en voorzieningen in de buurt. U woont zelfstandig, maar bent 24 uur per dag verzekerd van professionele zorg en ondersteuning. In WZH Schoorwijck houdt u de regie over uw eigen leven. Nu en in de toekomst. Dat is Zorgeloos Wonen.

De privacy van een eigen appartement

U vindt bij ons studio’s en tweekamerappartementen. De tweekamerappartementen zijn bijzonder geschikt voor echtparen. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een eigen badkamer. Het merendeel heeft een balkon of terras. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. U kunt het vervolgens helemaal naar uw eigen smaak en met uw eigen spullen inrichten.

In uw eigen appartement heeft u de privacy die u wilt en tegelijkertijd maakt u deel uit van een gezellige woon- en leefgemeenschap. Uw familie, vrienden, buren, onze vrijwilligers en medewerkers ondersteunen u waar nodig. Via een persoonlijk alarmsysteem kunt u dag en nacht onze zorgmedewerkers oproepen.

Ontmoetingscentrum en restaurant

Voor leuke activiteiten kunt u terecht in ons Ontmoetingscentrum, waar u kunt deelnemen aan afwisselende activiteiten en workshops. Lees meer over wat het Ontmoetingscentrum van WZH Schoorwijck voor u kan betekenen.

In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch en een diner. Ook kunt u gebruik maken van de koffiecorner. Bij mooi weer is het genieten op één van de terrassen. In de winter zit u lekker bij de openhaard in de lounge. In het hele pand is wifi aanwezig voor u en uw gasten.

Ontmoetingscentrum

Om in aanmerking te komen voor een zorgwoning in WZH Schoorwijck dient u een persoonlijke zorgvraag of een functiegerichte indicatie te hebben. U betaalt voor uw woning huur, servicekosten, een voorschot stookkosten en kosten voor de voorzieningen en diensten van het woonzorgcentrum. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor huurtoeslag. U kunt naar eigen behoefte gebruik maken van verschillende keuzearrangementen.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over Zorgeloos Wonen in WZH Schoorwijck of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.

U vindt ons aanbod huurwoningen ook op de website van Woonz.nl.