Skip to main content

Wonen met somatische zorg bij WZH

Heeft u alles geprobeerd? Van thuiszorg tot dagbehandeling? Maar heeft u moeten concluderen dat thuis wonen door uw chronische, lichamelijke ziekte niet meer lukt? Bij WZH vindt u een nieuw thuis. Samen kijken we wat u zelf kunt en wilt, en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Het is belangrijk dat u zich thuis voelt op de plek waar u woont. Een mooi interieur, een fijn appartement, activiteiten en interactie met vrienden, familie en de maatschappij dragen hier allemaal aan bij. Daarom nodigen wij mantelzorgers uit om een actieve bijdrage te leveren in onze woonzorgcentra.

Het gaat om u

Om ervoor te kunnen zorgen dat u zich echt thuis voelt bij WZH, leren we u graag beter kennen. Wat zijn uw persoonlijke wensen en wat is uw leefritme? Waar geniet u van in het leven? Welke hobby's heeft u? Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Bij WZH heeft u uw eigen appartement dat u kunt inrichten met uw eigen meubels, foto’s en spullen. Het appartement wordt goed verzorgd opgeleverd met een bed en een linnenkast. Er is alle ruimte om te bewegen, ook met bijvoorbeeld uw scootmobiel of rolstoel. In al onze woonzorgcentra zijn gemeenschappelijke ontmoetingsplekken waar u kunt meedoen aan activiteiten en vaak gezamenlijk lekker kunt eten.

Multidisciplinaire team van specialisten

Om u de juiste zorg te kunnen geven staat ons multidisciplinaire team van specialisten voor u klaar. Afhankelijk van uw zorgbehoefte krijgt u ondersteuning van een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, psycholoog en een specialist ouderengeneeskunde (arts). Samen kijken we wat u zelf kunt en wilt, en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistisch zorg van WZH? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.