Skip to main content

Waardering voor mantelzorgers

Mensen die voor een ander zorgen zijn onmisbaar in onze samenleving. De gemeente Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Zoetermeer zetten mantelzorgers daarom graag in het zonnetje.

Den Haag 

De gemeente Den Haag is blij met iedereen die voor een familielid, vriend of buurman zorgt. Zorgt u al langer dan 3 maanden minimaal 8 uur per week voor iemand die woont in Den Haag? Dan biedt de gemeente Den Haag een kadootje aan. In 2023 gaat de aanvraag veranderen. Meer leest u op Den Haag Mantelzorg of bel met het serviceteam via 14070.

Leidschendam-Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente graag in het zonnetje. Dus iedereen die onbetaald zorgt voor (chronisch) zieke, gehandicapte of hulpbehoevende familieleden, vrienden of buren. Meer over activiteiten en mantelzorgwaardering wordt in het najaar van 2023 bekendgemaakt via de website van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Zoetermeer 

Mantelzorgers die zorgen voor een inwoner van Zoetermeer, komen ook in aanmerking voor de mantelzorgwaardering van de gemeente. Het aanvragen van de mantelzorgwaardering 2023 kan tot en met 10 november 2023. Informatie over het aanvragen van de mantelzorgwaardering 2023 staat op de website van Mantelzorg Centraal Zoetermeer.