Skip to main content
WZH: altijd specialistische zorg

WZH: altijd specialistische zorg

Merkt u dat uw geheugen achteruitgaat of is er dementie vastgesteld? Heeft u zorg nodig vanwege de ziekte van Parkinson, een beroerte of een chronische longziekte? Of heeft u te maken met Niet Aangeboren Hersenletsel?

Bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) bent u 24 uur per dag verzekerd van specialistische zorg die past bij uw manier van leven. Thuis of in één van onze 14 woonzorgcentra.

U kunt bij ons terecht voor zorg, behandeling en begeleiding bij:

Woont u thuis en heeft u een zorg, behandeling of begeleiding nodig? WZH heeft verschillende thuiszorgproducten die verder gaan dan gewone thuiszorg.

Uzelf blijven

Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u met onze zorg en in onze woonzorgcentra kunt leven op een manier die bij u past. Om u te leren kennen, gaan we met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen, uw hobby's en uw leefritme.

Waar geniet u van in het leven? Houdt u van uitslapen? Dan houden wij daar rekening mee. Een vroege vogel? Dan kunt u lekker vroeg ontbijten. Houdt u van bewegen? Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u bij ons kunt leven op een manier die bij u past.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistische zorg van WZH? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.