Skip to main content

WZH Het Anker

Seniorenwoning huren

In de seniorencomplexen De Meerpaal en de Margrietflat, gelegen aan de Prinses Margrietlaan in Voorburg, woont u zelfstandig met de ondersteuning van onze thuiszorgmedewerkers en gemaksdiensten binnen handbereik.

U huurt het appartement van woningcorporatie Vidomes en kunt een beroep doen op de thuiszorg en voorzieningen van WZH Het Anker.

De seniorenwoningen zijn ideaal voor ouderen die zelfstandig willen wonen met de zekerheid van thuiszorg. In de seniorenwoningen woont u zelfstandig en veilig met onze zorg en service. U huurt het appartement en betaalt voor uw woonlasten en levensonderhoud.

De Meerpaal

De appartementen in seniorencomplex De Meerpaal zijn gelegen direct naast WZH Het Anker en zijn geschikt voor één tot twee personen. In uw eigen appartement heeft u veel ruimte en privacy. De appartementen hebben een gezellige woonkamer, half open keuken, een badkamer met verhoogd toilet en een ruime slaapkamer. Door de vele inbouwkasten is veel opbergruimte gecreëerd.

Margrietflat

De verschillende typen woningen in de Margrietflat zijn geschikt voor één tot twee personen. Naast de grote woonkamer bevindt zich de half open keuken. De woningen hebben één slaapkamer. De badkamer is voorzien van een verhoogd toilet en antisliptegels. De woning is voorzien van meerdere inbouwkasten. De gezelligheid van woonzorgcentrum WZH Het Anker is op loopafstand.

De locatie

Het wooncomplexen Meerpaal en Margrietflat. De woningen bevinden zich aan de Prinses Margrietlaan te Voorburg.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Het thuiszorgteam van WZH levert thuiszorg in seniorencomplexen De Meerpaal en de Margrietflat. Professionals, zoals verzorgenden en verpleegkundigen, staan voor u klaar om u de helpende hand te bieden op vele terreinen. 

Gezellig eten in De Brasserie

U kunt dagelijks in de gezellige Brasserie van WZH Het Anker terecht voor een kopje koffie met wat lekkers of een heerlijke maaltijd. Er wordt elke dag vers gekookt in de open keuken. Zo kunt u gezellig samen eten en even bijpraten met uw buren. Daarnaast bent u van harte welkom mee te doen aan leuke activiteiten en themamiddagen. De overige diensten van WZH Het Anker zijn ook binnen handbereik, zoals de kapper, de pedicure en de manicure.

De woningen

Hieronder ziet u de plattegrond van de meest gangbare appartementen in seniorencomplexen de Margrietflat en De Meerpaal.

Plattegrond appartement de Margrietflat

wzh het anker margrietflat

Plattegrond appartement De Meerpaal

wzh het anker meerpaal

De woning die u uiteindelijk krijgt aangeboden kan afwijken van de hierboven staande plattegronden.

U kunt gebruikmaken van de volgende services en diensten:

  • Via de servicekosten: in al onze wooncomplexen worden de schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en tuin geregeld.
  • Wonen met extra services: in Oeverrand I bieden we naast de basisservice extra services aan, zoals: personenalarm, een receptie, een restaurant, een activiteitenprogramma, verzorging, verpleging en begeleiding.

Kosten

U huurt een woning tussen de €495,- en €550,- per maand. De servicekosten voor de algemene ruimtes liggen tussen de €60,- en €100,- per maand. U betaalt huur en servicekosten aan de woningcorporatie.

De woningen zijn sociale huurwoningen. Dit betekent dat het bruto verzamelinkomen voor alleenstaanden niet hoger mag zijn dan € 27.725 en voor tweepersoonshuishoudens € 37.625 (prijspeil 2024). Dit zijn de inkomens die in principe voor huurtoeslag in aanmerking komen. U kunt huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst beslist of u inderdaad in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Als u bepaalde aanpassingen wilt doen aan uw woning, bijvoorbeeld beugels of speciale kranen, dan worden deze in veel gevallen vergoed in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Soms moet u zelf een klein bedrag bijbetalen.

Contact en inschrijven

Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor een woning in seniorencompex De Meerpaal en de Margrietflat, is dat u minimaal 55 jaar dient te zijn.

U huurt het appartement van woningcorporatie Vidomes. Voor meer informatie over de seniorenwoningen in De Meerpaal en de Margietflat neemt u contact op met onze Klantbemiddeling Centraal via 070-7561600.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in.