Skip to main content

Dementie: WZH uw specialist

Merkt u dat uw geheugen achteruitgaat, u soms gedesoriënteerd bent of soms dingen vergeet? Of is bij u de diagnose dementie gesteld? Bij WZH bent u 24 uur per dag verzekerd van professionele zorg die past bij uw manier van leven. Thuis of in één van onze woonzorgcentra.

Het specialistenteam van WZH geeft volledige zorg aan mensen met dementie. Ook wanneer u thuis wilt blijven wonen, maar een complexe zorgvraag heeft waarbij meer dan gewone thuiszorg nodig is. Dan kunt u terecht bij de specialistische thuiszorg van WZH, WZH Thuis.

Heeft u geen thuiszorg nodig, maar merkt u wel dat uw sociale contacten afnemen en zoekt u ondersteuning? Bij onze Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra ontmoet u andere mensen en kunt u meedoen met het FIT & FUN-programma. Wij helpen u meer ritme in de dag te krijgen. Hiermee ondersteunen we ook uw directe mantelzorger.

Kleinschalige zorg bij dementie

Mocht thuis wonen echt niet meer lukken, dan kijken we met u welk woonzorgcentrum het beste bij u past. Binnen onze kleinschalige zorg is het belangrijkste uitgangspunt dat u zich thuis voelt en uw eigen stijl van leven zoveel mogelijk voort kunt zetten in een nieuwe, beschermde omgeving. De woonvoorzieningen, het interieur, de zorg, maar ook de interactie met vrienden, familie en de maatschappij zijn hierin belangrijk.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistische zorg van WZH?
Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.

Meer weten over dementie? Bekijk dan de website dementie.nl of lees meer over: