Skip to main content

WZH Carel van den Oever

FIT & FUN: Doe mee!

Op zoek naar leuke activiteiten? Behoefte om andere mensen te ontmoeten? Of bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan ondersteuning? Kom kennismaken met het FIT & FUN-programma! Het Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum van WZH Carel van den Oever is gevestigd in de locatie WZH Carel van den Oever, Schrijnwerkersgaarde 3. 

 

Ontmoetingscentrum (Haags Ontmoeten)

Heeft u behoefte aan sociaal contact en ondersteuning gericht op alledaagse zaken? Kom dan naar het ontmoetingscentrum. Het ontmoetingscentrum van WZH Carel van den Oever is één van de locaties van Haags Ontmoeten en daardoor gratis toegankelijk, ook zonder indicatie.

U bepaalt zelf wanneer u komt, hoe lang u blijft en of u deelneemt aan een activiteit of alleen aansluit voor een kopje koffie of thee. Kijk in de maandelijks wisselende activiteitenkalender (zie downloads) voor een overzicht van de georganiseerde activiteiten. Voor sommige activiteiten is inschrijving en/of een eigen bijdrage noodzakelijk.

Het Ontmoetingscentrum is dagelijks geopend tussen 9:30 uur en 16:00 uur.

Dagactiviteitencentrum

In het Dagactiviteitencentrum bieden wij dagbesteding op basis van een indicatie. Samen met u kijken we op basis van úw wensen en ondersteuningsvraag welke activiteiten u wilt en kunt doen. Kijk in het FIT & FUN programma (zie downloads) voor een indruk van de activiteiten in het Dagactiviteitencentrum van Carel van den Oever. We helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie.

Restaurant

In het restaurant in de Louis Armstrongzaal op de eerste etage van WZH Carel van den Oever bent u van harte welkom voor lunch en diner. Reserveren is verplicht. Neem contact op met het team van het Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum en/of de servicebalie in WZH Carel van den Oever voor prijsopgave en reserveringen.

Heeft u een Ooievaarspas? Dan ontvangt u € 2,20 korting op de maaltijd.

Contact en informatie

Komt u kennismaken? Voor het Ontmoetingscentrum is een afspraak niet noodzakelijk. Voor het Dagactiviteitencentrum maakt u een afspraak via onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.

Rechtstreeks contact met het team van het Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum? Bel: 070 - 756 71 19.