Skip to main content

Familie en vrienden

Een stukje wandelen, een keertje koken of samen in fotoboeken kijken. Deze activiteiten lijken klein, maar zijn van grote waarde. De interactie met familie, vrienden en andere mantelzorgers maakt het leven van mensen met dementie fijner. Mantelzorgers zijn onmisbaar bij onze zorg en de activiteiten.

Al vanaf de eerste ontmoeting met WZH speelt u als mantelzorger een belangrijke rol. U kent als geen ander de levensgeschiedenis van uw partner, vader, moeder of goede vriend of vriendin. Deze kennis helpt bij de keuze voor het juiste woonzorgcentrum, de goede zorg en een passend activiteitenprogramma.

Uw betrokkenheid

Om de eigen stijl van leven van uw dierbare voort te zetten, kijken we samen welke activiteiten mantelzorgers thuis deden en welke u ook bij ons kunt doen. Familie, vrienden en andere mantelzorgers zijn op elk moment van de dag welkom.

Wij zijn er ook voor u!

Als mantelzorger vindt u het waarschijnlijk vanzelfsprekend om voor uw partner, vader, moeder of goede vriend of vriendin te zorgen. Wij weten dat het ook wel eens heel zwaar kan zijn en moeilijk te combineren met een betaalde baan. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren en de weg wijzen naar informatie en bijeenkomsten gericht op u als mantelzorger.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistische zorg van WZH? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.