Skip to main content

FIT & FUN: Dagbesteding bij WZH

Lekker actief blijven gecombineerd met leuke activiteiten om anderen te ontmoeten? Kom kennismaken met het FIT & FUN-dagbestedingsprogramma van WZH voor ouderen met en zonder indicatie.

Naast een flinke dosis plezier besteden we binnen het FIT & FUN-programma veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door lekker te bewegen, het geheugen te trainen en met elkaar te koken. Stap gerust eens binnen bij één van onze Dagactiviteiten - of Ontmoetingscentra in Den Haag, Leidschendam - Voorburg en Zoetermeer.

Dagbesteding met indicatie

Samen met u kijken we op basis van uw wensen en ondersteuningsvraag welke activiteiten u wilt en kunt doen. Voor begeleiding of behandeling in onze Dagactiviteitencentra heeft u een beschikking of indicatie nodig. We helpen u graag bij het aanvragen hiervan.

Afhankelijk van het inkomen betaalt u een eigen bijdrage, vastgesteld door het Centraal Administratie Kantoor Bijzondere Zorgkosten (CAK-BZ).

Elkaar ontmoeten (zonder indicatie)

Heeft u geen indicatie, maar bent u wel op zoek naar sociaal contact en ondersteuning gericht op alledaagse zaken? Kom dan naar één van onze Ontmoetingscentra en doe mee met bewegings-, geheugentrainings- en welzijnsactiviteiten.

Advies op maat 

Gezondheid is een groot goed. Heeft u vragen over uw gezondheid of behoefte aan persoonlijk advies van een verpleegkundige? We werken nauw samen met ouderenadviseurs, coördinerend wijkverpleegkundigen en het team behandelaren van WZH.

Bent u mantelzorger? Speciaal voor u organiseren we gespreksgroepen, informatiebijeenkomsten en workshops.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie of een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.