Skip to main content

WZH Hoge Veld

Ontmoeten en Ontspannen

Op zoek naar leuke activiteiten om andere mensen te ontmoeten? Of wilt u meer weten over mogelijkheden voor ondersteuning thuis? Kom kennismaken met het Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld en het FIT & FUN-programma.

Op de begane grond van WZH Hoge Veld vindt u ons Ontmoetingscentrum. Het is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven. Hierbij kunt u denken aan activiteiten gericht op bewegen, uw geheugen actief houden of een training gericht op uw zelfredzaamheid. Gecombineerd met bijvoorbeeld muziekactiviteiten, schilderen of activiteiten om anderen te ontmoeten.

Ook kunt u heerlijk lunchen in ons grand café. Het Ontmoetingscentrum is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

Persoonlijk advies en voorlichting

WIj geven gratis advies en informatie om u te ondersteunen in uw thuissituatie. Verder organiseren wij regelmatig interessante voorlichtingsbijeenkomsten voor senioren en mantelzorgers. U kunt via ons bijvoorbeeld in contact komen met een wijkverpleegkundige.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan een activiteit of heeft u behoefte aan een adviesgesprek? Kom gerust eens langs of neem contact op met de medewerkers van ons Servicepunt via 070-756 2800 voor een afspraak. Wij ontvangen u graag!