Skip to main content

Wonen met NAH-begeleiding

Is thuis wonen niet meer mogelijk door Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)? WZH is gespecialiseerd in wonen met NAH-zorg. Bij ons bent u 24 uur per dag verzekerd van de juiste ondersteuning met een persoonlijk dagprogramma, waarbij uw persoonlijke leefstijl en zelfstandigheid centraal staat.

U woont in uw eigen appartement, vindt gezelligheid in de ontmoetingsruimtes en heeft een persoonlijk dagprogramma wat onze specialisten met u hebben samengesteld. Bij alle zorg, behandelingen en begeleiding die u krijgt, gaan we uit van uw persoonlijke wensen en behoeften, waarbij uw eigen regie en zelfstandigheid centraal staan.

U krijgt een zinvolle, gestructureerde dagbesteding waarbij we kijken naar wat u kan of zou kunnen leren, maar vooral naar wat uw wensen zijn. U mag verwachten dat wij de gemaakte afspraken nakomen, anderzijds verwachten wij dit ook van u. Alleen op deze manier is onze ervaring dat goede zorg geleverd kan worden, door het samen te doen.

Woonvormen met NAH-zorg

We hebben twee woonzorgcentra die gespecialiseerd zijn in de zorg bij Niet Aangeboren Hersenletsel. In woonzorgcentrum WZH Nieuw Berkendael wonen met name jonge mensen met NAH, in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. In woonzorgcentrum WZH De Strijp wordt specialistische zorg aangeboden voor ouderen met NAH.

U kunt bij ons terecht voor de volgende mogelijkheden:

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over wonen met NAH-begeleiding bij WZH? 

Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.