Skip to main content

NAH Informatiekaarten

Als ondersteuning voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) heeft WZH informatiekaarten ontwikkeld. De kaarten bevatten tips over hoe om te gaan met een beperking. Sommige kaarten kunt u gebruiken als geheugensteuntje.

Er zijn achttien verschillende kaarten over onder andere gezondheid, familie en relaties, uiterlijk, zingeving, toekomstzekerheid, dagbesteding, financiën en administratie. Bij de kaarten zitten magneetjes om de tips ergens op te hangen.

Tool voor professionals

Als professional kunt u de NAH Informatiekaarten ook gebruiken. De kaarten vormen handvatten om een gesprek aan te gaan met een cliënt. De tips zijn ontwikkeld vanuit de methode ‘Hooi op je vork’ in samenwerking met een neuropsycholoog en een ergotherapeut met als specialisatie cognitieve revalidatie.

Informatiekaarten bestellen

Informatiekaarten bestellen

U kunt de NAH Informatiekaarten bestellen voor € 11,12 euro, exclusief verzendkosten of voor € 16,16 inclusief verzendkosten (verzending binnen Nederland). U ontvangt uw bestelling binnen 5 werkdagen. Woont u in de buurt? Voor €11,12 kunt u de NAH Informatiekaarten ook persoonlijk ophalen bij het Servicepunt van WZH Nieuw Berkendael aan de Burg. Waldeckstraat 80 in Den Haag.

10% van de opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mantelzorgondersteuning.

Contact en informatie

Voor meer informatie of bestellen van de kaarten kunt u contact opnemen met het Servicepunt van WZH Nieuw Berkendael via 070 - 756 18 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..