Skip to main content

Familie en vrienden zijn onmisbaar

Een dagtripje maken met uw vader of moeder, naar het theater voor een concert of een fietstocht maken op de duofiets. Deze activiteiten zijn van grote waarde voor onze cliënten. De interactie met familie, vrienden en andere mantelzorgers maakt het leven compleet. Mantelzorgers zijn onmisbaar bij onze zorg en de activiteiten.

De interactie met mantelzorgers begint al bij onze eerste ontmoeting. U kent als geen ander de levensgeschiedenis van uw partner, vader, moeder of goede vriend of vriendin. Deze kennis helpt bij de keuze voor het juiste woonzorgcentrum, passende zorg en een afwisselend activiteitenprogramma. Samen kijken we welke activiteiten mantelzorgers thuis deden en welke u ook bij ons kunt doen. Om de eigen stijl van leven voort te zetten, speelt u een belangrijke rol.

WZH is er ook voor u

Als mantelzorger vindt u het waarschijnlijk heel vanzelfsprekend om voor uw partner, vader, moeder of goede vriend of vriendin te zorgen. Wij weten dat het ook wel eens heel zwaar kan zijn. Zo is het bijvoorbeeld moeilijk om de zorg te combineren met een betaalde baan of de weg te vinden naar voorzieningen.

Of u nu behoefte heeft aan een luisterend oor of advies, onze medewerkers staan ook voor u klaar. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u informeren, adviseren en praktische oplossingen aanreiken. Denk hierbij aan het organiseren van zorg, het vinden van voorzieningen en het aanvragen van aanpassingen in de thuissituatie. Ook organiseren we speciaal voor u informatiebijeenkomsten en workshops.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistische zorg van WZH? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.