Skip to main content

Dagboek voor de Mantelzorger

Verdriet over het verlies van wat er vroeger was en er nu niet meer is. De veranderende relatie ten opzicht van elkaar en de onzekerheid over de toekomst. Het zijn emoties die iedere mantelzorger van een persoon met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) herkent.

Speciaal voor de mantelzorgers van mensen met NAH heeft WZH het Dagboek voor de mantelzorger uitgebracht. Met het Dagboek voor de mantelzorger kunt u uw eigen gevoelens en gedachten op papier zetten. Hoewel iedereen op zijn eigen manier omgaat met de zorg voor een relatie met NAH, keert een aantal thema’s vaak bij iedereen terug.

Het Dagboek voor de mantelzorger is om in te schrijven, maar geeft ook verhelderende informatie over NAH. Daarnaast vindt u hierin organisaties en internetsites waar u terecht kunt voor hulp en ondersteuning.

Dagboek kopen

U kunt het dagboek kopen voor €14,95 euro (incl. verzend- en materiaalkosten). U ontvangt uw bestelling binnen 5 werkdagen. Woont u in de buurt, dan kunt u het dagboek kopen voor €9,95 bij het Servicepunt van WZH Nieuw Berkendael aan de Burg. Waldeckstraat 80 in Den Haag. 10% van de opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mantelzorgondersteuning.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Servicepunt van WZH Nieuw Berkendael via 070 - 756 18 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het dagboek is mede mogelijk gemaakt door Stichting Dela fonds, Fonds 1818 en twelph.com.