Skip to main content

WZH Cliëntportaal

Maakt u gebruik van de thuiszorg van WZH of woont u, of een van uw naasten, in een van onze woonzorgcentra, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het WZH Cliëntportaal.

Het cliëntportaal stelt u in staat om uw eigen zorgdossier of dat van uw naaste, in te kunnen zien middels een computer, laptop of tablet. U kunt zelf in het cliëntportaal aangeven wie u nog meer toegang wilt geven tot het portaal. U kunt ook aangeven welke delen (dossier, agenda, berichten en gegevens) iemand wel of juist niet in mag zien. Om een indruk te krijgen van het cliëntportaal kunt u de folders Algemene informatie WZH Cliëntportaal en Algemene informatie WZH Cliëntportaal voor thuiswonende cliënten bekijken.

Aanvragen Cliëntportaal

Wilt u gebruik maken van het WZH Cliëntportaal, vraag dan hier het aanmeldpakket aan. Alleen een cliënt (of zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger) kan toegang tot het portaal aanvragen.

Uitleg WZH Cliëntportaal

Om u te laten zien hoe verschillende onderdelen van uw WZH Cliëntportaal werken zijn er instructievideo's die u kunt bekijken. De onderstaande instructievideo's zijn speciaal voor het gebruik van uw WZH Cliëntportaal wanneer u in een van de woonzorgcentra van WZH verblijft.

 

 

 

Meer informatie 

Naast deze video's is er ook de folder Algemene informatie WZH Cliëntportaal.

Heeft u vragen nog vragen of opmerkingen hebben over het WZH Cliëntportaal, dan kunt u altijd een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen Cliëntportaal WZH

Hier logt u in als u woont of verblijft in een woonzorgcentrum van WZH, inloggen in het WZH Cliëntportaal.

Inloggen Cliëntportaal Thuis 

Hier logt u in als u gebruik maakt van WZH Thuiszorg of een dagbesteding bij WZH, inloggen voor het WZH Cliëntportaal Thuis.