Skip to main content

WZH Prinsenhof

Doe mee aan onze activiteiten!

Iedereen kent het gevoel van er even tussen uit willen zijn. Even ontspannen en opladen. Wij vinden het belangrijk dat, wanneer u in WZH Prinsenhof woont of tijdelijk verblijft, regelmatig kunt ontspannen en genieten van verschillende activiteiten.

De activiteitenbegeleiding van het woonzorgcentrum zorgt voor leuke en gezellige activiteiten en een uitgebreid verenigingsleven. Samen met u, uw contactpersoon en de zorgmedewerkers kijken we waar u van houdt en wat uw hobby's zijn.

Creativiteit, optredens en uitstapjes

Het activiteitenprogramma van WZH Prinsenhof biedt voor ieder wat wils. U kunt bijvoorbeeld creatief bezig zijn, muziek maken, zingen bij een van de zanggroepen of gezellig spelletjes spelen. Dit soort activiteiten noemen wij verenigingen. Bij kleinschalig wonen voor dementie vinden veel activiteiten plaats in de huiskamers. Zo is er meer aandacht en rust.

Naast de verschillende verenigingen organiseren wij inloopactiviteiten zoals themamiddagen, muzikale optredens en een heuse bioscoop. Ook maken we uitstapjes met de rolstoelbus.

Dagbesteding en -behandeling

Woont u niet bij WZH Prinsenhof, maar wilt u wel deelnemen aan activiteiten of heeft u een ondersteuningsvraag? Maak kennis het FIT & FUN-dagbestedingsprogramma bij het Dagactiviteitencentrum van WZH Prinsenhof.

Op Prinsenhof hebben we een behandelcentrum. Hier kan op basis van beschikbaarheid gebruik gemaakt worden. Overigens is voor elke behandeling een verwijzing nodig van de arts, met uitzondering voor de fysiotherapie.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de activiteiten van WZH Prinsenhof of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.