Skip to main content

WZH Oosterheem

Welkom

WZH Oosterheem is een nieuw woonzorgcentrum. De WZH-zorgvoorzieningen, de architectuur van het gebouw, het interieur en de verbinding met vrienden, familie en de maatschappij dragen bij aan de kwaliteit van uw leven. Samen zorgen we ervoor dat u zich 'thuis' voelt.

Verpleeghuis WZH Oosterheem staat in de jongste wijk van Zoetermeer en heeft buiten naar binnen gehaald. Dit komt in het interieur terug in de natuurlijke materialen, tinten en patronen die de aankleding van de appartementen, huiskamers, gangen en algemene ruimtes sfeer geven.

Neem alvast een kijkje bij ons binnen met onderstaande foto's. Wilt u een rondleiding? Kom dan vrijblijvend naar onze inloopavond of maak een afspraak via onze Klantbemiddeling Centraal.

Entree

Beweeg of veeg uw muis of vinger over de onderstaande panoramafoto om rond te kijken.

 

Huiskamer

Beweeg of veeg uw muis of vinger over de onderstaande panoramafoto om rond te kijken.

Servicepunt

Bij het binnenstappen staat u midden in een weiland, met de skyline van Zoetermeer. Dit geeft een landelijk gevoel en zorgt dat de eerste beleving niet die van een verpleeghuis is. Het Servicepunt van WZH Oosterheem op de eerste etage is een steunpunt en ontmoetingsplaats. Hier is ook de koffiecorner, waar u kunt genieten van koffie, thee, sap of een soepje.

WZH Oosterheem servicepunt

Uw eigen appartement

Licht, ruim, hoge plafonds en een gemiddelde oppervlakte van 30m2. De bewonersappartementen hebben een neutrale kleur en u krijgt een speciaal bed, met bijbehorende kledingkast. Zo kunt u uw appartement helemaal inrichten met uw eigen spullen en voelt u zichzelf snel thuis.

wzh oosterheem appartement

Een ruime eigen badkamer

U heeft een ruime badkamer, waar u zich vrij kunt bewegen. Omdat het oudere oog minder goed contrasten ziet, is contrast één van de basiseisen in het ontwerp van het gebouw. Daarom staat de witte toiletpot tegen een brickrode muur, welke verwijst naar de bakstenen buitenmuur van het gebouw.

WZH Oosterheem badkamer

Rust en levendigheid in de gezamenlijke huiskamer

Een grote sfeervolle huiskamer met open keuken waar u de veiligheid en gezelligheid van anderen ervaart. De kleuren in het interieur, speciaal gecombineerd door een binnenhuisarchitect, geven tegelijkertijd rust en zorgen voor een voldoende prikkelende omgeving, die stimuleert actief te zijn. De meubels zijn in lijn met de gedachte aan harmonie en activiteit. De zachte wanden zijn visueel en tastbaar heel prettig en zorgen voor een goede akoestiek.

Huiskamer WZH Oosterheem verpleeghuis

Genieten in de Boskamer

In de Boskamer is buiten letterlijk naar binnen gehaald. Deze belevingsruimte is volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen. Echte gedroogde bomen, mos en schors zorgen voor een complete boservaring. U kunt zich hier terugtrekken en genieten van de rustgevende bosomgeving met allerlei zintuigelijke verrassingen in de ruimte.

WZH Oosterheem boskamer

Kop koffie in de zon

Wanneer u samen in de buitenlucht een kop koffie wilt drinken, kunt u gebruik maken van het dakterras van WZH Oosterheem. Het is een ruim en groen terras waar u heerlijk kunt zitten en wandelen. Er zijn zon en schaduwplekken. Het terras via de eerste etage, bij het servicepunt toegankelijk.

WZH Oosterheem terras buiten