Skip to main content

WZH Transvaal

Garantwoningen WZH Transvaal

Een geheel nieuw twee- of driekamerappartement, met alles in de buurt: van ondersteuning van de medewerkers van WZH Thuiszorg, een Ontmoetingscentrum tot aan winkelcentra en het groene Zuiderpark op loopafstand. Dat kan bij WZH Transvaal.

U huurt de garantwoning van woningcorporatie WoonInvest en kunt een beroep doen op de thuiszorg en voorzieningen van WZH Transvaal.

WZH Transvaal achterkant garantwoning

De Garantwoningen maken onderdeel uit van het gebouw van WZH Transvaal. De ingang van de woningen bevindt zich aan de Van Beierenstraat. De Garantwoningen van WZH Transvaal zijn:

  • Ongeveer 60 tot 80 vierkante meter
  • Nieuw, ruim en licht
  • Voorzien van balkon of serre
  • Gelegen midden in de wijk Transvaal
  • Gelegen dichtbij het openbaar vervoer

De woningen bevinden zich aan de Natalstraat te Den Haag.

De locatie

Het wooncomplex Transvaal. De woningen bevinden zich aan de Natalstraat te Den Haag.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Bij Transvaal is het comfortabel wonen. U kunt gebruik maken van verschillende voorzieningen in het aanpalende wooncomplex WZH Transvaal.

U woont hier zelfstandig en uw woning is voorzien van een alarmeringssysteem dat u eventueel kunt uitbreiden met een halsalarm. In noodsituaties kunt u met één druk op de knop om hulp vragen. U kunt desgewenst gebruikmaken van (thuis)zorg en andere diensten van WZH.

De woningen

Bij Transvaal kunt u kiezen uit een geheel nieuw twee- of driekamerappartement, met alles in de buurt: van zorg aan huis en een Ontmoetingscentrum tot aan winkelcentra en het groene Zuiderpark op loopafstand. De Garantwoningen maken onderdeel uit van het gebouw van WZH Transvaal op de 1e t/m 3e etage met balkon.

In Transvaal kunt u gebruikmaken van de volgende services en diensten:

  • Via de servicekosten: in al onze wooncomplexen worden de schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en tuin geregeld.
  • Wonen met extra services: in Transvaal bieden we naast de basisservice extra services aan, zoals: personenalarm, een receptie, een restaurant, een activiteitenprogramma, verzorging, verpleging en begeleiding.

Kosten

De huurprijzen liggen rond de € 650 per maand. De servicekosten liggen tussen €60,- en 100,-. U betaalt huur en servicekosten aan de woningcorporatie.

De woningen zijn sociale huurwoningen. Dit betekent dat het bruto verzamelinkomen voor alleenstaanden niet hoger mag zijn dan € 27.725 en voor tweepersoonshuishoudens € 37.625 (prijspeil 2024). Dit zijn de inkomens die in principe voor huurtoeslag in aanmerking komen. U kunt huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst beslist of u inderdaad in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Als u bepaalde aanpassingen wilt doen aan uw woning, bijvoorbeeld beugels of speciale kranen, dan worden deze in veel gevallen vergoed in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Soms moet u zelf een klein bedrag bijbetalen.