Skip to main content

WZH Creatie Studio

Binnen WZH kunt u kennis maken met het welzijnsplatform ‘WZH Creatie Studio’. Dit platform biedt ruimte aan de talenten van bewoners, naasten, vrijwilligers en medewerkers op diverse manieren:

WZH Maandblad

Het WZH Maandblad is een blad dat gemaakt wordt voor en door ambassadeurs van de WZH Creatie Studio. De rubrieken variëren van informatief, creatief, bezinnend tot het doen van een puzzel. Ook staan er aankondigen in van creatieve projecten die vanuit de WZH Creatie Studio ondernomen worden en waaraan u mee kunt doen. Het WZH Maandblad is in de eerste week van de nieuwe maand beschikbaar bij het servicepunt. Voor vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WZH Televisie & Radio Remember

Op het infokanaal van WZH kunt u in de huiskamer of in uw eigen appartement genieten van diverse uitzendingen van WZH Televisie & Radio Remember. Bij Radio Remember ziet u prachtige beelden vergezeld van prettige achtergrondmuziek. WZH Televisie biedt programma's die tot stand komen dankzij de inspanningen van medewerkers van de WZH Creatie Studio, in samenwerking met bewoners van WZH. Dit kan variëren van muzikale bijdragen en informatieve korte filmpjes tot interviews en zelfs evenementen die voor alle WZH-bewoners toegankelijk zijn. De maandelijkse programmering vindt u terug in het WZH Maandblad.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WZH Markt

De WZH Markt geeft iedereen binnen WZH de gelegenheid om talenten en materialen, kennis en kunde uit te wisselen, te ruilen en te lenen. Heeft u een vaardigheid, talent, creatief vermogen of oplossing waarmee u een ander kunt helpen? Laat het ons vooral weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u meer informatie over de WZH Creatie Studio? Dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..