Skip to main content

WZH Waterhof

Specialistische zorg

Wonen met zorg voor mensen met dementie, met lichamelijke beperkingen, verschillende vormen van Dagactiviteiten en Garantwoningen. WZH Waterhof biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, begeleiding en behandeling.

Ontmoetingscentrum

Het Ontmoetingscentrum en Grand Café van WZH Waterhof zijn de spil in de wijk. U ontmoet andere mensen en er valt altijd wat te beleven. Of u nu bij ons woont of in de buurt, hier kunt u gezellig eten, genieten van een kop koffie of uw verjaardag vieren. Ook zijn er interessante cursussen en workshops. De voorzieningen in WZH Waterhof zijn er met en door cliënten, zodat er alle ruimte is om zelf activiteiten en initiatieven op te pakken en te organiseren.

Indische woongroep voor mensen met dementie

WZH Waterhof heeft verschillende woongroepen voor mensen met dementie. De Indische woongroep is er hier één van. Bij de Indische woongroep is een stukje Nederlands-Indië naar binnen gehaald, waarbij we leven zoals we dit gewend waren in het voormalig Nederlands-Indië. Herkenning van hoe het daar was speelt een belangrijke rol in de woongroep. In deze woongroep wonen niet alleen cliënten van Indische afkomst; ook Nederlandse cliënten die een periode in Nederlands-Indië hebben gewoond, vormen een onderdeel van de woongroep.

wzh waterhof indische woongroep dementie

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Waterhof of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom bij onze inloopavond.