Skip to main content

WZH Bezuidenhout

Wonen in WZH Bezuidenhout

WZH Bezuidenhout is bestemd voor mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. U kunt hier terecht met de zorgzwaartepakketten (ZZP) 5 en 7. Iedere bewoner beschikt over een eenkamerappartement, voorzien van een sanitaire ruimte (douche en toilet). 

In WZH Bezuidenhout is het comfortabel wonen met inpandige voorzieningen waar u desgewenst gebruik van kunt maken zoals een kapsalon, pedicure en fysiotherapie. Ook is er een ruim aanbod op het gebied van ontspanning en zingeving.

U kunt in WZH Bezuidenhout wonen in de vorm van een kleinschalige groepsvorm, geschikt voor mensen met dementie of ernstige geheugenproblemen.

Ons aanbod

WZH Bezuidenhout biedt door een uitgekiende combinatie van wonen, zorg en welzijn de beschermde woonomgeving en de professionele zorg die u zoekt. Er kan flexibel worden ingespeeld op de veranderende situatie. U kunt in WZH Bezuidenhout wonen als u beschikt over een CIZ-indicatie met verblijf. Een deel van de kosten moet u zelf betalen.

Meer informatie?

Wilt u graag in WZH Bezuidenhout wonen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via onze Klantbemiddeling Centraal.