Skip to main content

WZH Prinsenhof

FIT & FUN: Doet u mee?

Woont u zelfstandig en bent u op zoek naar meer structuur in uw dag? Naast een actief verenigingsleven voor bewoners heeft WZH Prinsenhof ook een Dagactiviteitencentrum voor bewoners uit de omgeving.

Het Dagactiviteitencentrum van WZH Prinsenhof is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven, het FIT & FUN-dagbestedingprogramma. We kijken met u wat bij u past en nodigen u uit om actief mee te doen. Ons woonzorgcentrum heeft vele faciliteiten, mooie ruimtes, een restaurant en een ‘Beweegtuin’.

Meedoen

We besteden binnen het dagbestedingsprogramma ‘FIT & FUN’ veel aandacht aan een gezonde leefstijl en het behouden van vaardigheden. U wordt van harte uitgenodigd om actief deel te nemen aan onze activiteiten.

Het programma bestaat uit twee onderdelen:

  • FIT: activiteiten gericht op bewegen, geheugen- en zelfredzaamheid;
  • FUN: activiteiten gericht op ontspanning en ontmoeting, (re)creativiteit en muziek.

Behandelcentrum

Als deelnemer kunt u ook terecht bij ons Behandelcentrum. Hier werken verschillende behandelaren (onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten) welke gespecialiseerd zijn in complexe (meervoudige) problematiek bij ouderen. Bekijk het FIT-programma voor meer informatie.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de dagactiviteiten van WZH Prinsenhof? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.