Skip to main content

WZH Prinsenhof

Specialistische zorg

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie en appartementen voor mensen met een chronische lichamelijke aandoening. WZH Prinsenhof biedt vele mogelijkheden op het gebied van zorg, begeleiding en behandeling. Ook vindt u bij ons het revalidatiecentrum WZH Revalidatie.

Persoonlijke zorg

In ons woonzorgcentrum wonen 181 cliënten. De zorg is kleinschalig en persoonlijk. Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u bij ons kunt leven op een manier die bij u past. Daarom gaan we met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme.

Activiteiten

U vindt bij ons een goede mix van de privacy in uw eigen appartement en de gezelligheid van de gezamenlijke ontmoetingsruimtes en huiskamers. En of u nu bij ons woont of in de buurt: u kunt dagelijks genieten van onze activiteiten.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Prinsenhof of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom bij onze inloopavond.