Skip to main content

WZH Sammersbrug

Specialistische zorg

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie en appartementen voor mensen met een chronische lichamelijke aandoening. WZH Sammersbrug biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van zorg en begeleiding.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Onze zorg is kleinschalig en persoonlijk. Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u bij ons kunt leven op een manier die bij u past. Daarom gaan we met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. Ook wanneer u een aantal weken bij ons bent om te revalideren.

Screening en observatie

Is uw zorgbehoefte nog niet helemaal duidelijk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Als één van de weinige in de regio hebben wij twee screening- en observatieafdelingen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het stellen van een diagnose van mensen met lichamelijke problemen of geheugenproblemen (dementie).

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Sammersbrug of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom bij onze inloopavond.