Skip to main content

WZH Sammersbrug

Doe mee aan onze activiteiten!

Gezellig samen schilderen, bewegen, zingen of gewoon een kopje koffie drinken: het kan allemaal bij WZH Sammersbrug. Er vinden wekelijks activiteiten en verenigingen plaats onder leiding van een activiteitenbegeleider, met de ondersteuning van vrijwilligers. U bent van harte welkom deel te nemen!

Tijdens de intake horen we graag uw interesses, belangstelling en hobby’s. Samen kijken we welke verenigingen daarop aansluiten. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een paar keer bij een vereniging te kijken of deze bij u past.

Activiteitenprogramma

Het meest actuele programma vindt u in het activiteitenboekje. Dit boekje wordt ieder kwartaal uitgebracht en bevat het programma van alle afdelingen, evenals de verenigingen en de gezamenlijke activiteiten. Over grote, gezamenlijke activiteiten en de verenigingen vindt u meer informatie in de nieuwsbrieven en op posters die op verschillende plaatsen in ons woonzorgcentrum worden opgehangen. Klik hier voor het activiteitenboekje van de komende maanden.

FIT & FUN: dagbesteding bij WZH

Woont u zelfstandig? Wilt u lekker actief blijven en leuke activiteiten doen om anderen te ontmoeten? Kom kennismaken met het vernieuwde FIT & FUN-dagbestedingsprogramma van WZH voor ouderen met en zonder een WMO-indicatie. Voor meer informatie over het ‘FIT & FUN’ programma en welke Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra bij u in de buurt liggen, kunt u contact opnemen met WZH Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.