Skip to main content

WZH Het Anker

Doe mee aan onze activiteiten!

Op zoek naar gezelligheid? Dan bent u bij WZH Het Anker aan het juiste adres. De hele week door organiseert de activiteitenbegeleiding in nauwe samenwerking met vrijwilligers veel leuke activiteiten. Ook kunt u lekker eten in onze Brasserie.

Samen koffie drinken, spelletjes doen, zingen of wandelen. Of gewoon even bijpraten of genieten van een beautymiddag, bewegen bij de gym of de hersens trainen bij de geheugenfitness. Het is maar een kleine greep uit het brede activiteitenprogramma van WZH Het Anker. Regelmatig zijn er ook uitstapjes.

Lekker eten in onze Brasserie

WZH Het Anker heeft een eigen Brasserie. Er wordt gekookt in de open keuken. Dagelijks eet u gezellig samen met andere bewoners in het restaurant. Wij serveren de lunch en het diner bij u aan tafel. Het ontbijt wordt op uw appartement geserveerd. U heeft bij alle maaltijden ruime keuze en kunt bijkletsen met de andere bewoners.

Internet in WZH Het Anker

In WZH Het Anker is WiFi aanwezig, zodat u en uw gasten overal gemakkelijk online kunnen. Ook is het mogelijk om een internetaansluiting te krijgen in uw appartement. Het aanbrengen van een internetaansluiting en kosten van gebruik zijn voor uw eigen rekening.