Skip to main content

WZH De Strijp

Welkom

Gezellige huiskamers, een kooktheater, mooie tuinen, een bioscoop en uw eigen appartement dat u zelf kunt inrichten. WZH De Strijp is een levendige omgeving, waar u altijd zichzelf kunt zijn.

Als één van de weinige woonzorgcentra in de regio, is alles in verpleeghuis WZH De Strijp gelijkvloers. Hierdoor heeft u binnen een groot loopcircuit en kunt u volop bewegen. Ook hebben we een aantal prachtige tuinen zodat u lekker naar buiten kunt.

Combinatie van privacy en levendigheid

De privacy van uw eigen appartement combineert u met de gezelligheid van onze ontmoetingsruimtes en de gezamenlijke huiskamer van uw woongroep. Ook kunt u ervoor kiezen om een film te kijken in onze Bioscoop. In het Kooktheater vindt u de koffiecorner waar u een kopje koffie, soep of sap kunt nemen. Wilt u op internet of een e-mail sturen? Ook dat kan. In het hele pand is wifi aanwezig voor u en uw gasten.

Wilt u een rondleiding om een kijkje te nemen op de kleinschalige woongroepen? Kom dan vrijblijvend naar één van onze inloopdag(en) of maak een afspraak via onze Klantbemiddeling Centraal.

Neem alvast een kijkje bij ons binnen en bekijk de locatiefoto's in de beeldslider hieronder.