Skip to main content

WZH Schoorwijck

Specialistische zorg

Heeft u een zorgvraag of heeft u een functiegerichte indicatie en zoekt u een veilige woonruimte met de juiste ondersteuning? In WZH Schoorwijck woont u in een studio of tweekamerappartement, bent u 24 per dag verzekerd van professionele zorg en houdt u de regie over uw eigen leven.

Belangrijk is dat u zich thuis en veilig voelt in uw nieuwe appartement. U richt uw appartement in zoals u dat wilt, met uw eigen meubels, foto's en spullen om u heen. U heeft een eigen badkamer met douche en toilet. U heeft alle ruimte om te bewegen in en om uw appartement, ook wanneer u een scootmobiel of rolstoel heeft.

Ontmoetingscentrum WZH Schoorwijck

Voor leuke activiteiten kunt u terecht in ons Ontmoetingscentrum. Als bezoeker van het Ontmoetingscentrum blijft u actief, ontmoet u mensen en doet u mee met afwisselende (dag)activiteiten en workshops. Denk hierbij aan geheugentraining, gezelschapsspellen, schilderen of bijvoorbeeld wandelen. Lees meer over wat het ontmoetingscentrum van WZH Schoorwijck voor u kan betekenen en wat u voor ons kunt betekenen.

Restaurant

In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet, een warme lunch en een broodmaaltijd als diner. Ook is er een uitgebreide koffiecorner waar u en uw gasten gratis allerlei soorten koffie, thee, soep en sapjes kunnen nemen. Bij mooi weer is het genieten op één van de terrassen. In de winter zit u lekker bij de openhaard in de lounge. In het hele pand is wifi aanwezig voor u en uw gasten.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Schoorwijck of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.