Skip to main content

Sonnenburghlaan 4
2275 AR Voorburg
070 - 75 61 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WZH De Sonneruyter

 • 'Ik woon nog lekker zelfstandig in Voorburg met thuiszorg'

  'Ik woon nog lekker zelfstandig in Voorburg met thuiszorg'

 • 'We hebben een eigen activiteitenruimte Klein Middelburg'

  'We hebben een eigen activiteitenruimte Klein Middelburg'

 • 'Door de vrijwilligers kunnen we leuke activiteiten doen'

  'Door de vrijwilligers kunnen we leuke activiteiten doen'

 • 'Ik woon nog lekker zelfstandig in Voorburg met thuiszorg'
 • 'We hebben een eigen activiteitenruimte Klein Middelburg'
 • 'Door de vrijwilligers kunnen we leuke activiteiten doen'

Op zoek naar een mooi tweekamerappartement in Voorburg? Dan bent u bij WZH De Sonneruyter - Nieuw Heeswijk aan het juiste adres. Hier kunt u zelfstandig en veilig wonen met de gezelligheid van medebewoners en thuiszorg van WZH.

De huurappartementen hebben allemaal een balkon of terras en alle voorzieningen om zelfstandig te kunnen wonen. Heeft u extra hulp nodig? Dan kunt u gebruikmaken van de thuiszorgproducten van WZH. In overleg met u worden er afspraken gemaakt over uw zorgbehoeften. We houden daarbij rekening met uw persoonlijke leefstijl.

De locatie

De appartementen van Nieuw Heeswijk liggen op het terrein van voormalig woonzorgcentrum WZH De Sonneruyter. WZH buigt zich momenteel over mogelijke ontwikkelplannen van dit terrein.

De woningen bevinden zich aan de Sonnenburghlaan, Voorburg. De verhuur verloopt via Vidomes.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Klein Middenburg is de activiteitenruimte van Nieuw Heeswijk, waar u gezellig mee kunt doen aan activiteiten, een kopje koffie kunt drinken of samen kunt eten. Vrijwilligers organiseren hier de activiteiten.

De woningen

In De Sonneruyter kunt u gebruikmaken van de volgende services en diensten:

Via de servicekosten: in al onze wooncomplexen worden de schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en tuin geregeld. 

Wonen met extra services: in Oeverrand I bieden we naast de basisservice extra services aan, zoals: personenalarm, een receptie, een restaurant, een activiteitenprogramma, verzorging, verpleging en begeleiding.

Kosten

De kosten voor een garantwoning bedragen tussen de € 500 en € 600 (kale huur). Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 70 (per 1 juli 2019).

De woningen zijn sociale huurwoningen. Dit betekent dat het bruto verzamelinkomen voor alleenstaanden niet hoger mag zijn dan € 27.725 en voor tweepersoonshuishoudens € 37.625 (prijspeil 2024). Dit zijn de inkomens die in principe voor huurtoeslag in aanmerking komen. U kunt eventueel huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. De Belastingdienst beslist of u inderdaad in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Als u bepaalde aanpassingen wilt doen aan uw woning, bijvoorbeeld beugels of speciale kranen, dan worden deze in veel gevallen vergoed in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Soms moet u zelf een klein bedrag bij betalen.

Contact en inschrijven 

Als u in één van de garantwoningen van Nieuw Heeswijk wilt komen wonen, heeft u geen indicatie nodig. De minimum leeftijd is 55 jaar. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Vidomes.

Wilt u zich inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in.

Bij ons vindt u: 

 • Seniorenwoningen