Skip to main content

Stage en leren

Wil jij graag stagelopen of leren en werken bij een zorgorganisatie die specialist is in ouderen- en NAH-zorg? Met 14 woonzorgcentra in de regio Haaglanden en een thuiszorgtak kun je bij WZH veel ervaring op doen in diverse vakgebieden.

Stage bij WZH

WZH heeft stageplaatsen voor zorg-, welzijn- en facilitaire opleidingen op MBO en HBO niveau. Ben jij een echte zorgtopper en heb jij je stageperiode succesvol afgerond, dan ontvang je van WZH een intentieverklaring. Met deze verklaring kun je na je opleiding werken bij WZH. 

Zo nu en dan plaatsen we ook studenten van andere opleidingen of functies. Denk bijvoorbeeld aan administratieve en economische opleidingen, medische en paramedische beroepen, marketing & communicatie.

Beste Leerbedrijf

WZH is in 2019 uitgeroepen tot het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Zuid Holland in de sector zorg welzijn en sport! Op 4 juli werd de prijs uitgereikt door Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Als jarenlange opleider van MBO-studenten stuurt WZH niet alleen op toepassing van geleerde kennis in  de praktijk maar ook sociale vaardigheden. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier

Stagelopen bij onderzoeken en projecten

Bij een aantal van onze woonzorgcentra werken MBO/HBO leerlingen en stagiaires mee aan onderzoeken en projecten. Het doel hierbij is de zorg verbeteren. Deze afdelingen noemen we praktijkleerunits (PLU).

Leren en werken bij WZH

Je kunt bij WZH terecht voor een leerplek in zorg, behandeling en begeleiding bij:

Doorleren bij WZH

Wil je doorleren na het behalen van je middelbare schooldiploma? Al onze woonzorgcentra bieden opleidingsplaatsen aan voor diverse zorgopleidingen. Je kunt werken en leren onder deskundige begeleiding een verzorgend beroep leren. 

Stuur je CV en motivatie

Wil jij graag stagelopen of een BBL opleiding doen, stuur je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er wordt contact met je opgenomen.