Skip to main content
Werken in de zorg

Onze 14 WZH-locaties

Al onze locaties zijn uniek en hebben hun eigen cultuur en werkwijze. Welke locatie past bij jou?

Werken in de zorg

Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg? WZH is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met hun collega's de beste zorg willen leveren aan onze cliënten.

 

Werken bij WZH

Kom je bij ons werken, dan willen we graag weten wie jij bent. Het oprechte verhaal. Het is namelijk de kern van ons werk: het persoonlijke contact met de bewoners en met elkaar. Het draait immers om meer dan de fysieke basiszorg. Dat is pas de eerste stap. We willen het de bewoners en cliënten zo comfortabel mogelijk maken, een warm en sfeervol thuis geven waarin ze nog zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Dat doen we bij WZH met ons hoofd, hart en handen. Onze handen steken wij uit de mouwen, ons hoofd zit vol met de benodigde kennis en ons hart is de drijvende kracht achter alles wat we doen.

Bij WZH mag je jezelf zijn

Om jou volop in je kracht te zetten, vinden wij het belangrijk om je te leren kennen. Wij kijken graag met je mee waar jij je binnen WZH thuis voelt en in welk team of discipline jij tot je recht komt. We bieden ruimte voor inhoudelijke maar ook persoonlijke ontwikkeling. In soms verwachte maar soms ook verrassende richtingen. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem vooral jezelf mee naar het werk!

WZH als zorgorganisatie

WZH heeft veertien woonzorgcentra, een thuiszorgtak en meerdere Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Zoeteremeer. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Bij het kiezen van een locatie die bij jou het best past, wil je natuurlijk ook graag iets meer weten over de bewoners en cliënten. Het kan namelijk zijn dat je meer tot je recht komt bij mensen met dementie of misschien ligt jouw passie wel bij het zorgen voor mensen met een somatische beperking of niet aangeboren hersenletsel. Ook bieden wij uitdagingen binnen de geriatrische revalidatie en het hospice. Of ben je liever op pad bij de Thuiszorg? Keuze genoeg!

Solliciteer!

Wil jij ook bij WZH werken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct.